Despre noi

Activitatea principală a asociației sportive constă în organizarea cursurilor de natație pentru copii și adolescenți. Cursurile se desfășoară într-un spațiu modern în cadrul Complexului de natație Universitas, situat în parcul sportiv dr. Iuliu Hațieganu/Babeș.

Misiune

Unul dintre obiectivele noastre este de a înzestra copiii cu o nouă deprindere, și anume aceea de a înota, deprindere care, în mod cert, le va fi de real folos pe tot parcursul vieții. Sportul este o componentă esențială a educației copiilor, alături de școală, muzică, dans, limbi străine, desen, componentă ce trebuie să primească o mai mare atenție din partea părinților.

Cursuri Natatie Copii Cluj

Literatura vastă din domeniul sportului, precum și modul de a fi a majorității sportivilor, demonstrează faptul că sportul contribuie la fomarea caracterului, disciplinarea și organizarea individului, făcându-l mai puternic și mai responsabil.

Implicarea din partea sportivului în eforturi, uneori duse până la limite fiziologice, depășirea obstacolelor, participarea la competiții îi vor fi, cu siguranță, de folos acestuia în viața cotidiană.

Este fascinant să observi cum copiii, care la primele ore de natație sunt extrem de timizi și temători, devin, pe parcurs, încrezători și dispuși să învețe lucruri noi.

În cursul activității joaca este alternată cu momentele serioase/de disciplină. Ne străduim să încurajăm socializarea între copii și libera exprimare a acestora.

Instructori

instructor Nicu Negru
instructorul principal are următoarele competențe: specializarea gimnastică artistică (consider cel mai complex sport), specializarea natație (foaie matricolă), kinetoterapie;

– toți instructorii implicați în procesul de predare sunt absolvenți ai Facultății de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universității Babeș-Bolyai.