Program de vara 2019

Bună ziua stimați părinți,

Din răspunsurile majorității dvs. am reușit să conturez un program pentru vacanța de vară.

Așa cum era de așteptat, mulți veți intrerupe activitatea, și vă înțeleg, este și normal. Oricum vă mulțumesc pentru eforturile dvs. de a a duce copiii, la înot, pe tot parcursul anului școlar. Pentru club, însă, este important să aibă continuitate chiar dacă, și eu, așa ca dvs., am nevoie de puțină vacanță. V-aș mulțumi dacă ați mai spune în stânga dreapta, și sunt convins că procedați astfel, că facem activități frumoase.

Și acum referitor la program – În a doua partea a lunii Iunie, adică din 17 până în 30/06, va fi un curs intensiv ce se va desfasura de la ora 10.
Dacă vor fi și copii, mai mulți începători, voi solicita încă un culoar de margine (tot pentru intensiv).

În ceea ce privește programul de după amiază, voi păstra pozițiile de marți și joi de la ora 17 (la bazinul mic), iar la bazinul mare, de la ora 18, copiii mai avansați și de la 19 copiii semi-avansați și începători. Cei care veneau miercuri și vineri, și doresc să continuie, îi aștept, și pe ei, în zilele de marți și joi de la ora 18.

În luna Iulie, doresc sa continui cu un curs intensiv, de dimineață, în primele două săptămâni, iar după amiază intenționez să păstrez, pentru primele trei săptămâni, marți – joi bazinul mic, ora 17 și bazinul mare, 18-19, copiii avansați și semi-avansați.
Vă mulțumesc pt atenție!!!

Cu aprecieri, Nicu NEGRU

No Replies to "Program de vara 2019"


    Got something to say?

    Some html is OK