Tabara de vara SANCRAIU HUEDIN 2019

Buna ziua,

asa cum spuneam am inceput demersurile pentru organizarea taberei. Perioada in care ne dorim sa organizam actiunea este ultima saptamana a lunii august, 25/08-01/09.

Locatia, satul Sancraiu, langa Huedin, jud Cluj. (la 8-10 km de Huedin, intr-un sat pitoresc, curat, multicultural). Cazarea se va face la pensiunea Saroklak Panzio

https://travelminit.ro/ro/cazare/pensiunea-saroklak-sancraiu

Satul are teren de fotbal, pista de atletism si o sala de sport, unde am putea intra in caz de conditii meteo nefavorabile. Ne propunem sa facem o serie de activitati sportive (dispunem de materiale), plimbari prin imprejurimi, eventual trasee cu bicicleta. (copiii pot sa-si aduca bloc de desen, carti, etc.)
Pretul este unul decent (existand transparenta), cazare, masa, activitati – 100 de lei/zi/copil.
Legat de transport, locatia fiind aproape de Cluj, fiecare parinte si-ar putea aduce copilul cu masina personala, astfel incat costul taberei sa fie unul accesibil. (bicicletele ar putea fi transportate cu o dubita – ideea unui parinte).
Numarul locurilor este limitat de capacitatea pensiunii, si anume in jur de 22 de persoane cu tot cu noi, adultii.

In cel mai scurt timp, maxim pana duminica, trebuie sa finalizez inscrierile, iar saptamana viitoare sa dam un avans.(jumatate din pretul tabarei, ma gandesc)

Pe cei interesati va rog sa trimitei un mesaj cu numele copilului la numarul de telefon 0752 413 191. Voi intocmi o lista cu primii 20 inscrisi.
Va multumesc pentru atentie.
Concediu frumos, vacanta linistita copiilor.
Cu aprecieri,

No Replies to "Tabara de vara SANCRAIU HUEDIN 2019"


    Got something to say?

    Some html is OK